Aankomende events

volop inspiratie voor op en naast de yogamat

workshops, retreats & trainingen

Doordat ik me laat inspireren door de natuur, de seizoenen, door jou en door wat er op dat moment in me leeft, zijn mijn workshops, retreats en trainingen altijd uniek. Het enige wat altijd hetzelfde is: je vertrekt met meer inzicht en inspiratie dan dat je arriveerde.

Laat je meenemen op een reis van een paar uur of een paar weken – door mythes, legendes, yogahoudingen, adem, ayurveda en voeding.

wat, waar & wanneer

Workshop Yoga & Ayurveda voor de Herfst

Wanneer: 13 oktober 2019
Waar: Amersfoort

Deze workshop is niet alleen een heerlijk moment van rust en tijd voor jezelf, je leert hier ook hoe je je met behulp van yoga en Ayurveda goed voor kunt bereiden op de laatste periode van het jaar.

Je wordt bovendien door een serie yogahoudingen geleid die het loslaten ondersteunen en je helpen te aarden, zodat je open en stabiel de rest van het jaar in gaat.

Klik voor Details
En om je aan te melden

Workshop Myth, Journaling & Asana

Wanneer: 1 november 2019
Waar: Zürich

Tijdens deze workshop onderzoek je aan de hand van een prachtige en inspirerende mythe welke delen van je leven wat meer liefdevolle zorg en aandacht nodig hebben.

De mythe helpt je om, in combinatie met het begeleide zelfonderzoek, om dieper in jezelf te duiken, je kracht te hervinden en (nog beter) naar je intuïtie te luisteren.

Klik voor Details
En om je aan te melden

 Ayurvedic Selfcare Immersion

Wanneer: 2 & 3 november 2019
Waar: Zürich

Een heel weekend waarin je in Ayurveda, zelfliefde en yoga duikt.

Je krijgt volop informatie over zelfzorg en hoe dat praktisch en haalbaar in je leven te integreren.
Daarnaast word je door fysieke yogalessen geleid en leer je alles over Ayurveda voor het najaar, de feestdagen, fysieke klachten, stress en zo veel meer!

Klik voor Details
En om je aan te melden

Selfcare & Selflove Training

Wanneer: 17 november 2019
Waar: Leeuwarden

Tijdens deze dag krijg je volop informatie over zelfzorg en hoe dat praktisch en haalbaar in je leven te integreren en word je daarnaast door een yogales geleid, leer je meer over Ayurveda, grenzen stellen, leer je een korte zelfmassage en word je verwend met een heerlijke homemade lunch.

Klik voor Details
En om je aan te melden

Workshop Yoga & Ayurveda voor de Herfst

Wanneer: 23 november 2019
Waar: Zwolle

Deze workshop is niet alleen een moment om bij jezelf te komen, je leert hier ook hoe je in het meest onrustige seizoen van het jaar bij jezelf kunt blijven.

Klik voor Details
En om je aan te melden

Selfcare & Soundhealing Daytreat

Wanneer: 7 december 2019
Waar: Abcoude

Tijdens deze Daytreat leer je alles over zelfzorg voor de winter, word je door een heerlijke serie yogahoudingen geleid, word je verwend met een heerlijke homemade lunch en, als kers op de taart, geniet je van een Soundhealing Concert.

Een cadeautje voor jezelf, zodat je geaard en met nieuwe energie de feestdagen tegemoet gaat!

Klik voor Details
En om je aan te melden

Surrender, Open Up & Transform
New Year’s Retreat

Wanneer: 5 t/m 11 januari 2020
Waar: Bali

Voor iedereen die even bij wil komen, die iets wat niet meer werkt los wil laten en voor wie (nog) beter voor zichzelf wil gaan zorgen: deze retreat op Bali is voor jou.

Je wordt door dagelijkse yoga, meditatie en journaling lessen geleid in een prachtige omgeving. Daarnaast kun je volop genieten van heerlijk eten, fijne mensen, tempelrituelen en zo veel meer.

Klik voor Details
En om je aan te melden

Selfcare & Selflove Retreat

Wanneer: 19 t/m 25 januari 2020
Waar: Bali

Rust, zachtheid, kracht, energie, grenzen stellen, genieten, verbinding met jezelf en met anderen: tijdens deze retreat op het magische Bali hervind je dit – en nog veel meer, dankzij de combinatie van yoga, ayurveda, tantra, journaling, massages, tempelrituelen en heerlijk eten.

Klik voor Details
En om je aan te melden

Wil je me wat vragen?

Dat mag uiteraard.

Stuur me een berichtje en je krijgt er zo snel mogelijk een terug.

bekend van: