Yoga

maak de beweging naar binnen

Yoga helpt je te kiezen voor wat echt bij jou past.

Authenticiteit, grenzen en zelfliefde. Deze drie thema’s vormen de basis van mijn sessies, workshops, trainingen en retreats. Juist door met deze onderwerpen te werken, kan transformatie plaatsvinden en kun jij volledig tot bloei komen.

 

Yoga Business coaching

 
Van yoga weet je alles, maar het runnen van je eigen onderneming kan wel wat aandacht gebruiken. Je loopt over van vragen over de richting die je op wilt gaan, de praktische kant van ondernemerschap en over hoe dat te combineren is met de yogische richtlijnen. 

Je ziet allerlei business coaches voorbij komen op social media – maar je bent er nog geen een tegengekomen die echt begrijpt waar jij als yogische onderneemster tegenaan loopt.

Ik ben yogini en onderneemster. En ik ben tegen alles aangelopen waar jij nu tegenaan loopt. Ik weet dus waar ik het over heb. Ik weet wat wel werkt en wat niet – en ik deel dat graag met je.

Agenda

 
Rol je mat bij me uit, adem, beweeg, leer, groei en ervaar hoeveel kracht er in zachtheid schuilt. 

Neem de tijd om naar binnen te keren, je grenzen te voelen, voor jezelf te zorgen en inspiratie op te doen voor een bewust en liefdevol leven.

In de workshops, retreats en trainingen die ik geef, is het tijd voor jou. Tijd om los te laten, te ontspannen, inzichten op te doen en je energie te hervinden.

mooncycle

 
Iedere maand weer heb je last van buikkrampen. Of van PMS, maandelijks terugkerende nachtmerries, hoofdpijn, moodswings of pijnlijke borsten. Je hebt hormonale anticonceptie of pijnstillers gekregen voor je klachten – die misschien zijn gediagnostiseerd als PCOS of dysmenorroe. Maar het liefst wil je de oorzaak van je klachten aanpakken. En dan ook nog graag op een natuurlijke manier, met voeding, leefstijl en eventueel kruiden.

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel impact menstruatieklachten, hormonale anticonceptie en ook subfertiliteit op je leven hebben. Om die reden coach ik dan ook al jaren vrouwen naar betere cycli en een soepele (peri)menopauze, begeleid ik vrouwen met een kinderwens en juist de vrouwen die een natuurlijk alternatief voor hormonale anticonceptie zoeken.

You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.

C.S. Lewis