Yoga business coaching

Een op jou afgestemd traject om je onderneming te laten bloeien.

3 maanden
persoonlijke begeleiding
on- en offline

Yoga Business Coaching

waarom

Omdat je het fantastisch vindt om les te geven, maar niet ziet hoe je verder kunt groeien. Omdat je meer richting wilt. Omdat je de keuzes wilt maken die echt bij jou en daarmee ook bij je bedrijf passen.

Het volgen van de YTT was een van de beste beslissingen in je leven. Tot over je oren verliefd ben je op yoga. En dus deel je je kennis graag. Je geeft lessen (of gaat daar mee starten) en dat voelt ontzettend goed. Maar je merkt ook dat je jezelf regelmatig voorbij loopt. Dat je slaapritme niet optimaal is en dat je op gekke tijden eet – logisch ook, met het lesrooster wat je hebt. Je had van te voren niet gedacht dat er zo veel werk bij het geven van yogalessen kwam kijken: al die mails, het voorbereiden van je lessen, de boekhouding en dan ook nog actief zijn op social media. En je had ook niet verwacht zo veel beslissingen in je eentje te moeten nemen: van leslocaties tot aan je Facebookposts.
Je verlangt naar overzicht, duidelijkheid, richting en groei. Maar vooral wil je doen wat je het liefste doet, op een manier die helemaal bij jou past.

Dat is precies wat ik zelf doe: al sinds ik in 2006 mijn eerste yogalessen gaf doe ik wat ik het liefste doe, op een manier die helemaal bij mij past.
Ik heb in kleine en grote studio’s les gegeven, in sportscholen, in Italië, Frankrijk, Amerika, Marokko, online en in mijn eigen yogastudio – waar ik al voor de opening een wachtlijst had die in de loop der jaren alleen maar groter werd.
Ik heb me niet alleen volop verdiept in yoga, maar ook in het ondernemerschap. Ik leerde wat werkt en wat niet werkt en pas toe wat echt bij mij past. Mijn workshops, retreats en trainingen lopen daardoor goed, ik schrijf al jaren voor onder andere het Nederlandse en Franse Yoga Magazine, ik geef met veel plezier les bij Ekhart Yoga, ik verscheen in diverse magazines, zoals Viva en Flow Magazine, en ik stond meerdere keren op de cover van verschillende yogamagazines.

Ik weet ook hoe makkelijk het is om te veel te werken (vooral als je werk niet als werk voelt), je eigen grenzen over te rennen en je te verliezen in details. Gelukkig weet ik inmiddels ook wat ik (en jij!) kan doen om terug te keren bij de kern.

Mijn jarenlange ervaring deel ik graag met je. Ik help je te zien wat echt bij jou past, ik geef adviezen waar je wat mee kunt en ik begeleid je met liefde naar meer groei en een goede balans tussen zelfzorg en voor anderen zorgen.

hoe

Je doorloopt met mij een traject wat volledig op jou afgestemd wordt. Maatwerk dus.
Tijdens dit traject kun je het volgende verwachten:

 • Praktische adviezen die op jou afgestemd zijn.
 • Huiswerk! Je gaat ook tussen onze sessies door aan de slag.
 • Antwoorden op al je vragen: of die nou over BTW tarieven of over sequencing gaan.
 • Intensieve begeleiding door een ervaringsdeskundige.
 • Focus, inzicht en groei.
 • Selfcare voor yogadocenten.
 • On- en offline sessies.

wat

 • 3 offline coachingsessies in Velp van 3 uur per sessie (het is mogelijk deze sessies online plaats te laten vinden)
 • 6 online coachingsessies via Zoom of Skype van 30 minuten per sessie
 • 3 keer emailcontact met huiswerk
 • leefritme advies (inclusief optimaliseren lesrooster)
 • ayurvedisch advies
 • selfcare tips
 • yoga en/of meditatie

€2020,- voor het traject van 3 maanden

Wil je me wat vragen?

Dat mag uiteraard.

Stuur me een berichtje.
Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

bekend van: