Ayurveda

leef het leven dat echt bij jou past

Ayurveda laat je de keuzes maken die in ieder moment volledig bij jou passen.

Omdat het leven zelf al ingewikkeld genoeg is, leer ik je op een praktische, haalbare en toegankelijke manier de ayurvedische leer toe te passen in je leven. Zodat ook jij de keuzes maakt die je voeden en ondersteunen.

Ayurvedische Coaching

 

Jij bent uniek. En dat betekent dat wat bij jou past, net zo uniek is.

Voor jou dus geen algemene adviezen, geen voedingshypes en geen standaard oefeningen. Je krijgt tijdens mijn Ayurvedic Coaching sessies juist adviezen mee die echt bij jou passen, of dat nou op het gebied van voeding, leefritme, beweging, meditatie, kruidengebruik of andere vormen van zelfzorg is.

Mooncycle

 

Iedere maand weer heb je last van buikkrampen. Of van PMS, maandelijks terugkerende nachtmerries, hoofdpijn, moodswings of pijnlijke borsten. Je hebt hormonale anticonceptie of pijnstillers gekregen voor je klachten – die misschien zijn gediagnostiseerd als PCOS of dysmenorroe. Maar het liefst wil je de oorzaak van je klachten aanpakken. En dan ook nog graag op een natuurlijke manier, met voeding, leefstijl en eventueel kruiden.

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel impact menstruatieklachten, hormonale anticonceptie en ook subfertiliteit op je leven hebben. Om die reden coach ik dan ook al jaren vrouwen naar betere cycli en een soepele (peri)menopauze, begeleid ik vrouwen met een kinderwens en juist de vrouwen die een natuurlijk alternatief voor hormonale anticonceptie zoeken.

Agenda

 

Rol je mat bij me uit, adem, beweeg, leer, groei en ervaar hoeveel kracht er in zachtheid schuilt. 

Neem de tijd om naar binnen te keren, je grenzen te voelen, voor jezelf te zorgen en inspiratie op te doen voor een bewust en liefdevol leven.

In de workshops, retreats en trainingen die ik geef, is het tijd voor jou. Tijd om los te laten, te ontspannen, inzichten op te doen en je energie te hervinden.

And I said to my body softly, ‘I want to be your friend.’
It took a long breath and replied ‘I have been waiting my whole life for this.’

Nayyirah Waheed