Selecteer een pagina

1-op-1 coaching

EEN holistische AANPAK OM JE VEERKRACHT TE HERVINDEN

Holistische coaching is meer dan oplossingen bedenken voor je problemen. Het is aan de slag gaan met oprecht luisteren naar jezelf.

Voelen wat jij echt nodig hebt, voelen en aangeven waar je grenzen liggen en doen wat jíj wilt. Daar komen we samen door steeds terug te keren naar de kern: zelfzorg, zelfliefde en authenticiteit.

Mijn expertise

  • Selfcare
  • Burn-out
  • Mooncycle
  • Rouw & Verlies
  • Trauma

In mijn coachingsessies breng ik een scala aan kennis en vaardigheden samen. Yoga, voeding, ayurveda, het vrouwenlijf, massage en lichaamsgerichte coaching (Pantarei). Ik heb de helende werking van aanraking, voeding, leefritme, leefstijl en kruiden zelf ondervonden, heb er meerdere opleidingen in gevolgd en geef mijn kennis met liefde aan je door.

When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about.

Haruki Murakami

Wat heb jij nodig?

Zit je vast of is er juist te veel beweging in je leven? Ik kijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen.

Bekend van: